beats by dre cheap

Bog stvori ženu da sve besplatno da, stvori ženu ko ja

Ponekad se stvarno ponašam kao ona tipična udavača. Drmaju me hormoni jel haha. Još sam neki dan rekla drugarici – "Ma hoćeš plakati sad za njim i kvasiti jastuk, pa da se nikad ne udaš. U boj, sestro!"Znači svaka nova ljubav mi je najveća do sada i svakome bih kuvala supu kad se prehladi. Onda sazovem društvo i kažem obuzdajte me, vežite me, napijte me, nešto. Koliko ljubavi u ovoj princezi? Ne, kolika je udavača u ovoj princezi? Zapratila sam neke slatke bebe na Instagramu, pa sam brže-bolje otpratila. A i brt, ne mogu ja da rađam, zamisli zaliči dete na oca, ja bih mu poklonila bebu i rekla nosite se oboje!

Onda budem malo u fazonu ma samo da je visok dva metra, da me lupi po dupetu i kaže mala ne biraj, kupi sve i evo ti pištolj, pre ću iz groba da te izvučem, nego iz zatvora. Onda malo u – joj nema veze što je niži od mene i što je siromašan, znaš kako je nekako lepo nesrećan. Onda zaključim da je moj tip onaj što mu se sviđa jedna ja, jer realno, zamisli ja ti se sviđam, znači nije dobar u glavi i naravno da mi je onda privlačan.

Malo sam raspoložena u fazonu neće on mene da voli jer mu čistim i kuvam, ima da voli MENE, a onda malo bebo, hoćeš da ti operem noge, da se ne saginješ ti? Hitna pomoć, dobro veče, imamo jedan slučaj.

Pa sam malo ma bre beži tamo, a malo zamišljam kako mu dočekujem goste i pružam lakat ljudima, jer su mi masne ruke od rezanja meze. Bože, ima li te...

Malo sam u fazonu ionako si sam na svetu, fuj ovih parova, kao da su vezani pupčanom vrpcom brt, a malo zamišljam kako zajedno sedimo u gostima, pa ga prekorno pogledam i kažem hehe razgovaraćemo kod kuće, to ti je 8. rakija hehehe. Dobro veče, prvi stepen ludila.

Malo zamišljam kako ću da ostarim sa mačkama, a malo zamišljam kako mi muž govori da sam kriva za loše vaspitanje dece i da sam luda, a ja kao kukam, a znam da bi bez mene propao, jer ne zna sam da ispegla košulju. Poludela, al dobro sam.

Kad se vraćam sama peške kući, ponekad mi nedostaje ono kad se opraštaš sa nekim po pola sata i nikako da odeš. Nemate ništa više posebno da kažete i spava vam se, ali svejedno nikako ne možete da se rastanete. Pa obujem štikle, da ne bih bosa pretrčavala, iako su mi stopala u ranama, i kažem „Idem sad stvarno“, ali ostanem još pola sata.
Ja sam žešća napaljenica, to je opštepoznato, ali zaljubim se jednom u milion godina.

Ne mogu ja neke stvari da volim posebnim danima. Npr. sladoled. Jedem ga tokom cele godine. Kako bi se ti osećao da ti neko kaže ti si mi bila samo letnja ljubav, prolazna. Nisam mislio ništa ozbiljno. Ja sam bre ozbiljna devojka, samo brak, deca, ozbiljne i časne namere i čovek koji je spreman da se do kraja bori za naše malo bogatvstvo, kao Tomas Šelbi (u pozadini se čuje „dužan si mi brdo para za vremena naša stara, dužan si mi ti bogatstvo za propalo naše carstvo" i kako neka žena tiho jeca). Bolje da si mami rekao da ti ne treba više kad si izašao iz pelena, možda bi se napravio čovek od tebe. Neki dan poremetila temperaturu u frižideru i sve mi zaledilo, samo jaja ostala normalna. Mislim, nisam pre razmišljala o tome da li lede jaja. Ljuska bila hladna kao led, unutra sve normalno, tečno. E, to je ljubav...
Nego, šta sam htela da kažem pre ove udavačke Ššššale male na svoj račun, neka prodavnica tu u blizini okačila sladoled 50%. Uzela kutiju, kad odnosi se samo na one na štapiću. Pa, logično. Pa mi zanedostajale i letnje večeri, kad me izvuku u sred noći iz kuće, da jedemo u Meku i uzmemo sladoled. Nekad mi stvarno najveće sitnice nedostaju. Ova devojka sa facom zle bičarke ima tananu i setnu dušu (ubaci smeh).
Pa unesem sladoled u sobu, upalim film, iako ne mogu da se koncentrišem i da pratim radnju, jer razmišljam o svim stvarima koje sebi nisam oprostila, pokrijem se i pojedem pola kg odjednom. Onda sakrijem kutiju od majke, da mi ne bi rekla mudrost koja se nagomilavala godinama u onoj tintari – "Sladoled se jede leti."

recidiv
http://rekacrvenihreci.blogger.ba
22/11/2017 22:04